26 mrt. - Stamboomcafé bij het CBG

Op woensdag 26 maart 2014 vindt bij het CBG in Den Haag van 16.00 - 18.00 uur het derde Stamboomcafé van het kalenderjaar plaats.

Normaal organiseren we het Stamboomcafé altijd op de laatste dinsdag van de maand, maar deze keer maken we een uitzondering. Op maandag 24 en dinsdag 25 maart vindt in Den Haag nl. de Nucleaire Top plaats, en op die dagen wordt het voor mensen van buiten de stad problematisch reizen naar Den Haag.


Het Stamboomcafé van maart wordt geopend door Prof. Dr. Hans Mol. Hij zal spreken over HisGIS.nl, waarvan hij samen met ing. Johan Feikens coordinator en projectleider is. His staat voor historisch en GIS voor Geografisch InformatieSysteem. HisGIS biedt de historisch geïnteresseerde bezoeker toegang tot een schat aan vaak zéér gedetailleerde historische cartografische gegevens.

Na het openingspraatje krijgen de cafébezoekers de gelegenheid elkaar te ontmoeten, nieuwe kennissen op te doen, oude contacten aan te halen, informatie uit te wisselen, CBG-medewerkers te spreken, enzovoort.

Lokatie: CBG, Beresteynzaal, Prins Willem Alexanderhof 22, 2592 BE Den Haag. (Dat is naast het Centraal Station, uitgang perron 12.).

Toegang en eerste consumptie zijn gratis. Zegt het voort !
Komt u naar het Stamboomcafé, laat dat dan even weten op stamboomcafe@cbg.nl (zonder accent), o.v.v. de datum.

Het volgende stamboomcafé is gewoon weer op de laatste dinsdag van de maand: 29 april.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten