18 september - Stamboomcafé bij het CBG

Op dinsdag 18 september vindt bij het CBG in Den Haag van 17.00 - 19.00 uur het vijfde Stamboomcafé plaats. Deze keer niet als gebruikelijk op de laatste dinsdag van de maand i.v.m. het internationale Congres voor Genealogische en Heraldische Wetenschappen in Maastricht (24-28 sept.).

Jan van Holsteyn zal optreden als openingsspreker. Jan van Holsteyn is eindredacteur van Verborgen Verleden, de veel bekeken televisieserie van de NTR waarin de familiegeschiedenis van bekende Nederlanders wordt ontrafeld. Hij vertelt over de werkwijze bij het maken van het programma en over de nieuwe serie. De opnames daarvoor vinden in september plaats. Deze serie wordt komend voorjaar uitgezonden.

Na het openingspraatje krijgen de cafébezoekers de gelegenheid elkaar te ontmoeten, nieuwe kennissen op te doen, oude contacten aan te halen, informatie uit te wisselen, CBG-medewerkers te spreken, enzovoort.

Lokatie: CBG, Beresteynzaal, Prins Willem Alexanderhof 22, 2592 BE Den Haag. (Dat is naast het Centraal Station, uitgang perron 12.). Toegang en eerste consumptie zijn gratis. Komt u naar het Stamboomcafé, laat dat dan even weten op stamboomcafe@cbg.nl (zonder accent), o.v.v. de datum.

Het volgende Stamboomcafé zal plaatsvinden op dinsdag 30 oktober.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten