30 oktober - Stamboomcafé bij het CBG

Op dinsdag 30 oktober vindt bij het CBG in Den Haag van 17.00 - 19.00 uur het zesde Stamboomcafé plaats.


Het Stamboomcafé wordt als gebruikelijk geopend met een korte presentatie. Deze keer is het de beurt aan Willeke Molema en Jan Tolboom. Zij spreken over hun ervaringen met het maken van een familieboek: Onderzoeken, schrijven en vormgeven. Dat is in het kort wat er nodig is voor het maken van een familieboek. Willeke en Piet Molema gaven in eigen beheer een boek uit over de Zeeuwse familie Baljé. Jan Tolboom gaf het boek mede vorm. Ze vertellen wat er allemaal bij komt kijken voordat het manuscript naar de drukker kan.


Na het openingspraatje krijgen de cafébezoekers de gelegenheid elkaar te ontmoeten, nieuwe kennissen op te doen, oude contacten aan te halen, informatie uit te wisselen, CBG-medewerkers te spreken, enzovoort.

Lokatie: CBG, Beresteynzaal, Prins Willem Alexanderhof 22, 2592 BE Den Haag. (Dat is naast het Centraal Station, uitgang perron 12.). Toegang en eerste consumptie zijn gratis. Komt u naar het Stamboomcafé, laat dat dan even weten op stamboomcafe@cbg.nl (zonder accent), o.v.v. de datum.

Het volgende Stamboomcafé zal plaatsvinden op dinsdag 27 november.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten