28 februari - Eerste Stamboomcafé bij CBG

Op dinsdag 28 februari vindt bij het CBG in Den Haag van 17.00 - 19.00 uur het eerste Stamboomcafé plaats.

Rob van Drie (hoofd publiek en plaatsvervangend directeur Centraal Bureau voor Genealogie) houdt aan het begin van de bijeenkomst een kort praatje over zijn ervaringen tijdens de RootsTech conferentie in Salt Lake City (2-4 februari 2012). Tijdens RootsTech ontmoeten genealogische technologie en inhoud elkaar. De belangrijke spelers op de internationale genealogische markt zijn er en presenteren en bespreken nieuwe ontwikkelingen. De eerste RootsTech trok vorig jaar 3.000 deelnemers.

Daarna krijgen de cafébezoekers de gelegenheid elkaar te ontmoeten, nieuwe kennissen op te doen, oude contacten aan te halen, informatie uit te wisselen, CBG-medewerkers te spreken, enzovoort.

Lokatie: CBG, Beresteynzaal, Prins Willem Alexanderhof 22, 2592 BE Den Haag. (Dat is naast het Centraal Station, uitgang perron 12.). Toegang en eerste consumptie zijn gratis. Komt u naar het Stamboomcafé, laat dat dan even weten op stamboomcafe@cbg.nl (zonder accent), o.v.v. de datum.

Het volgende Stamboomcafé zal plaats vinden op dinsdag 27 maart. Spreker is dan Cor de Graaf (adjunct-gemeentearchivaris Regionaal Archief Leiden, redactielid Gens Nostra).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten