27 maart - Stamboomcafé bij CBG

Op dinsdag 27 maart vindt bij het CBG in Den Haag van 17.00 - 19.00 uur het tweede Stamboomcafé plaats.

Cor de Graaf (adjunct-gemeentearchivaris Regionaal Archief Leiden, redactielid Gens Nostra) houdt een kort praatje over Mijn Ral en Vele Handen. Het Regionaal Archief Leiden lanceerde op 10 oktober 2010 de website Mijn Ral, met een vernieuwde zoekfunctie en Web 2.0 toepassingen. En vanaf februari 2011 heeft het Regionaal Archief Leiden een eigen project in Vele Handen. Hoe zijn de ervaringen en welke ontwikkelingen zijn er te verwachten? 

Daarna krijgen de cafébezoekers de gelegenheid elkaar te ontmoeten, nieuwe kennissen op te doen, oude contacten aan te halen, informatie uit te wisselen, CBG-medewerkers te spreken, enzovoort.

Lokatie: CBG, Beresteynzaal, Prins Willem Alexanderhof 22, 2592 BE Den Haag. (Dat is naast het Centraal Station, uitgang perron 12.). Toegang en eerste consumptie zijn gratis. Komt u naar het Stamboomcafé, laat dat dan even weten op stamboomcafe@cbg.nl (zonder accent), o.v.v. de datum.

Het volgende Stamboomcafé zal plaats vinden op dinsdag 24 april. Spreker is dan Léon van der Hoeven (Genealogisch Bureau Van der Hoeven, voorzitter Nederlandse Aanmoedigingsprijs Genealogie).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten